Jelentkezés menete

A jelentkezés menete a Terápiás kutyamasszőr képzésre

Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat és érdeklődik a Terápiás kutyamasszőr képzés iránt. Ha Ön ezen az oldalon jár, akkor Ön már eldöntötte, hogy belevág ebbe a nagy kalandba és Ön is a Terápiás kutyamasszőrök táborát igyekszik gyarapítani. Üdvözöljük itt.

Jelentkezésének menete a következőképpen zajlik:

• Valószínűleg előzetesen weboldalunkon vagy telefonon már érdeklődött a részletekről. Már csak a véglegesítés van hátra.
• Ön küld nekünk egy e-mailt az oktatas@ebcsontodu.hu e-mail címre vagy kitölti a Regisztráció menüpontban található űrlapot. Ezt mi egy előjelentkezésnek minősítjük és a tanfolyami nyilvántartási rendszerünkben regisztráljuk és visszaigazoljuk jelentkezését.
• Válaszlevelünkben tájékoztatjuk a jelentkezés részletes tennivalóiról is. Megküldjük Önnek a tanfolyami díj befizetésének lehetőségeit. A befizetés történhet személyesen készpénzben vagy banki átutalással.
• Egyéni jelentkezők részére külön kérésre kamatmentes részletfizetési lehetőséget is kínálunk, ezért ne felejtsen el erről nyilatkozni.
• A részlet befizetése regisztrációs díjnak, Foglalónak minősül a tanfolyami részvételre. A Foglalóval kapcsolatos megállapodásra a jogszabály nem ír elő írásbeli alakot, ezért Foglalót a szerződéskötéskor szóban is vagy ráutaló magatartással is ki lehet kötni. A regisztrációs díj befizetése ráutaló magatartásnak minősül.
• A Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet értelmében a fogyasztót elállási és felmondási jog illeti meg. Ezt a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától, jelen esetben a Foglaló személyes befizetésének napjától vagy az átutalás napjától számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.
• A regisztrációs díj (Foglaló) mértéke tanfolyamonként eltérő, arról részletes tájékoztató az adott tanfolyam leírásánál szerepel.
• A jelentkezést csak akkor tudjuk véglegesíteni, ha a regisztrációs díj (első részlet – Foglaló) befizetése megtörtént. A tanfolyami díj második részletét a képzés első napján készpénzben kell befizetni. Csak az a jelentkező vehet részt a képzésen és a vizsgán, aki a részletfizetési kötelezettségének eleget téve, a képzés első napjáig a részvételi díjat törlesztette!
• A jelentkezés véglegesítésekor tájékoztatjuk Önt a tanfolyam kezdésének részleteiről.
• Amennyiben befizette a regisztrációs díjat (Foglaló) és mégsem tud részt venni a tanfolyamon, úgy lehetősége van az ugyanabban az évben induló azonos tanfolyamon való részvételre. Amennyiben ezt nem veszi igénybe, úgy a Foglalót a Ptk. vonatkozó jogszabályai értelmében elveszíti.

Most már csak egy teendő van hátra: az e-mail megírása vagy az űrlap kitöltése. Várjuk a jelentkezését.