Regisztráció a képzésekre

A regisztrációs lap elküldését előjelentkezésnek minősítjük és a tanfolyami nyilvántartási rendszerünkben regisztráljuk, majd visszaigazoljuk jelentkezését. Válaszlevelünkben tájékoztatjuk a jelentkezés részletes tennivalóiról is. Megküldjük Önnek a tanfolyami díj befizetésének lehetőségeit. A jelentkezés véglegesítésére a tanfolyam regisztrációs díjának befizetésével van lehetőség.
A regisztrációs űrlapon megadandó elérhetőségeket csak a tanfolyammal kapcsolatos értesítések küldésére használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk ki.

SZEMÉLYES ADATOK

Név

Születési dátum

Cím

Telefonszám

E-mail

Végzettség (szakmai előképzettség)

Foglalkozás (jelenleg)

Céges számlát kérek

IgenNem

SZÁMLÁZÁSI ADATOK

Cégnév

Cím

Adószám

VÁLASZTOTT TANFOLYAM

Terápiás Kutyamasszőr képzésTerápiás Dog Taping képzésTerápiás DogFlexio képzésGazdis tanfolyam

VÁLASZTOTT IDŐPONT

2019. február 23 - 2019. május 12. - Terápiás Kutyamasszőr képzés

RÉSZLETFIZETÉST KÉREK (csak Terápiás Kutyamasszőr képzés esetén igényelhető)

IgenNem

FIZETÉSI MÓD

Személyes befizetés (készpénz)Átutalás

KUTYÁT TUDOK HOZNI

IgenNem

A HOZOTT KUTYA FAJTÁJA

VAN-E A HOZOTT KUTYÁNAK BÁRMILYEN BETEGSÉGE? HA IGEN, MI AZ?

MEGJEGYZÉS

Megértettem, hogy a jelentkezésem csak a regisztrációs díj befizetése után válik véglegessé. Elfogadom, hogy a jelentkezés véglegesítésére befizetett regisztrációs díjat a szervezőknek a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet értelmében az elállási jog gyakorolhatósága után nem áll módjukban visszafizetni, a tanfolyamon való meg nem jelenéssel arról lemondok.

A jelentkezési feltételeket elfogadom

Igen

Részletes információk a Jelentkezés menete menüpont alatt olvashatók.

Önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy regisztrációs adataimat az Ebcsont Masszázs Odú (Medi-Vet-Press Bt.) promóciós anyagok küldése céljából kezelje, hogy engem általánosan, vagy számomra személyre szabottan tájékoztasson a kiadványairól, képzéseiről, szolgáltatásairól, eseményeiről, híreiről. Tudomásul veszem, hogy adataimat a Medi-Vet-Press Bt. a GDPR (EU 2016/679. sz. rendelete), valamint vonatkozó más hatályos jogszabályok alapján kezeli. Kijelentem, hogy önkéntes hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom emailben, az info@ebcsontodu.hu e-mail címen, telefonon, a +36 30 9719328 elérhetőségen, vagy postai úton, a Medi-Vet-Press Bt., 1037 Budapest, Bécsi út 85. címre küldött lemondási kérelem útján.

Igen, elfogadom az Ebcsont Masszázs Odú Adatkezelési Tájékoztatóját

Igen

Részletes információk az Adatkezelési Tájékoztató menüpont alatt olvashatók.

A regisztráció akkor sikeres, ha alul egy zöld sávban megköszönjük.