Regisztráció a képzésekre

A regisztrációs lap elküldését előjelentkezésnek minősítjük és a tanfolyami nyilvántartási rendszerünkben regisztráljuk, majd visszaigazoljuk jelentkezését. Válaszlevelünkben tájékoztatjuk a jelentkezés részletes tennivalóiról is. Megküldjük Önnek a tanfolyami díj befizetésének lehetőségeit. A jelentkezés véglegesítésére a tanfolyam regisztrációs díjának befizetésével van lehetőség.
A regisztrációs űrlapon megadandó elérhetőségeket csak a tanfolyammal kapcsolatos értesítések küldésére használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk ki.

SZEMÉLYES ADATOK

Név

Születési dátum

Cím

Telefonszám

E-mail

Végzettség (szakmai előképzettség)

Foglalkozás (jelenleg)

Céges számlát kérek

IgenNem

SZÁMLÁZÁSI ADATOK

Cégnév

Cím

Adószám

VÁLASZTOTT TANFOLYAM

Terápiás Kutyamasszőr képzésTerápiás Kutyamasszőr képzés - MagánoktatásDogTaping képzésDogFlexio képzésGazdis tanfolyam

VÁLASZTOTT IDŐPONT

2020. március 27 - 2020. május 31. - Terápiás Kutyamasszőr képzésMagánoktatás - Gárdony

RÉSZLETFIZETÉST KÉREK (csak csoportos Terápiás Kutyamasszőr képzés esetén igényelhető)

IgenNem

FIZETÉSI MÓD

Személyes befizetés (készpénz)Átutalás

KUTYÁT TUDOK HOZNI

IgenNem

A HOZOTT KUTYA FAJTÁJA

VAN-E A HOZOTT KUTYÁNAK BÁRMILYEN BETEGSÉGE? HA IGEN, MI AZ?

MEGJEGYZÉS

Megértettem, hogy a jelentkezésem csak a regisztrációs díj befizetése után válik véglegessé. Elfogadom, hogy a jelentkezés véglegesítésére befizetett regisztrációs díjat a szervezőknek a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet értelmében az elállási jog gyakorolhatósága után nem áll módjukban visszafizetni, a tanfolyamon való meg nem jelenéssel arról lemondok.

A jelentkezési feltételeket elfogadom

Igen

Részletes információk a Jelentkezés menete menüpont alatt olvashatók.

Önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy regisztrációs adataimat az Ebcsont Masszázs Odú (Medi-Vet-Press Bt.) promóciós anyagok küldése céljából kezelje, hogy engem általánosan, vagy számomra személyre szabottan tájékoztasson a kiadványairól, képzéseiről, szolgáltatásairól, eseményeiről, híreiről. Tudomásul veszem, hogy adataimat a Medi-Vet-Press Bt. a GDPR (EU 2016/679. sz. rendelete), valamint vonatkozó más hatályos jogszabályok alapján kezeli. Kijelentem, hogy önkéntes hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom emailben, az info@ebcsontodu.hu e-mail címen, telefonon, a +36 30 9719328 elérhetőségen, vagy postai úton, a Medi-Vet-Press Bt., 1037 Budapest, Bécsi út 85. címre küldött lemondási kérelem útján.

Igen, elfogadom az Ebcsont Masszázs Odú Adatkezelési Tájékoztatóját

Igen

Részletes információk az Adatkezelési Tájékoztató menüpont alatt olvashatók.

A regisztráció akkor sikeres, ha alul egy zöld sávban megköszönjük.