Regisztráció a képzésekre

A regisztrációs lap elküldését előjelentkezésnek minősítjük és a tanfolyami nyilvántartási rendszerünkben regisztráljuk, majd visszaigazoljuk jelentkezését. Válaszlevelünkben tájékoztatjuk a jelentkezés részletes tennivalóiról is. Megküldjük Önnek a tanfolyami díj befizetésének lehetőségeit. A jelentkezés véglegesítésére a tanfolyam regisztrációs díjának befizetésével van lehetőség.
A regisztrációs űrlapon megadandó elérhetőségeket csak a tanfolyammal kapcsolatos értesítések küldésére használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk ki.

SZEMÉLYES ADATOK

Név

Születési dátum

Cím

Telefonszám

E-mail

Végzettség (szakmai előképzettség)

Céges számlát kérek

 Igen Nem

SZÁMLÁZÁSI ADATOK

Cégnév

Cím

Adószám

VÁLASZTOTT TANFOLYAM

 Terápiás Kutyamasszőr képzés Terápiás Dog Taping képzés Gazdis tanfolyam Gazdis tanfolyam + dog taping

VÁLASZTOTT IDŐPONT

 2017. október 7-8-ig Terápiás Dog Taping képzés 2017. október 14 - december 17-ig Terápiás Kutyamasszőr képzés 2017. tél Gazdis tanfolyam

RÉSZLETFIZETÉST KÉREK (csak Terápiás Kutyamasszőr és Dog Taping képzés esetén igényelhető)

 Igen Nem

KUTYÁT TUDOK HOZNI

 Igen Nem

A HOZOTT KUTYA FAJTÁJA

VAN-E A HOZOTT KUTYÁNAK BÁRMILYEN BETEGSÉGE? HA IGEN, MI AZ?

MEGJEGYZÉS

Megértettem, hogy a jelentkezésem csak a regisztrációs díj befizetése után válik véglegessé. Elfogadom, hogy a jelentkezés véglegesítésére befizetett regisztrációs díjat a szervezőknek a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet értelmében az elállási jog gyakorolhatósága után nem áll módjukban visszafizetni, a tanfolyamon való meg nem jelenéssel arról lemondok.

A jelentkezési feltételeket elfogadom

 Igen

Részletes információk a Jelentkezés menete menüpont alatt olvashatók.