dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Rehabilitáció

DogDorn® terápia

Azaz a Dorn terápia kutyákra szabott verziója.

Egy eszközt nem igénylő módszer, mégis alkalmazásával az összes ízület kíméletes módon történő visszaállítása lehetséges.

A terápia alapelve, hogy a legtöbb mozgásszervi probléma alapja a gerinc és a csigolyák nem megfelelő állása. Mivel a test különböző részei kölcsönhatásban vannak egymással, így egy adott probléma a test más pontjára is kihathat. Ezen elvből következik, hogy a rendellenes tartásból és mozgásból eredő problémák blokkokat okoznak a csigolyák területén, mely blokkok negatív hatást gyakorolnak a mozgásszervekre és befolyásolhatják a belső szervi funkciókat.

Tehát, ha egy kutya például gerincproblémákkal küzd, az befolyással lehet a mozgására, de akár belső szervi panaszokat is okozhat.

A test és a lélek egyensúlyára épülő gyengéd, de mégis hatékony terápia már egy kezelés alatt is képes jelentős támogatást nyújtani az izmoknak, ízületeknek, valamint pozitív elmozdulást elérni a meridiánoknál, belső szervek működésénél, a központi – és perifériás idegrendszernél, továbbá a test energetikai regenerációs folyamatainál is.

A kezelés a probléma azonosítását követően különböző technikákkal a gerinc és a környező izmok megfelelő nyomásából áll, melynek eredménye a test egyensúlyának visszaállítása, blokkok feloldása. A Dorn-terápia általában biztonságos és non-invazív, viszont elvégzéséhez megbízható és gyakorlott szakemberre van szükség.

Mindezekből adódóan a Dorn terápia szemlélete három fontos kezelési irányt céloz meg:

A Dorn terápia lényege tehát, hogy gyengéd manipulációval rákényszerítjük a szervezetet, hogy saját erejéből visszatérjen a normál mechanikai állapotába.
A kezelés nagyon jól kombinálható egyéb terápiákkal, lényegében a kezeléssorozat utolsó fázisában használjuk.

Keress fel minket!
Kedvenced meg fogja köszönni.

Időpont-egyeztetéshez az Ebcsont Masszázs Odúba kattints az "Időpontfoglalás" gombra.

Ha szükséges Fejér megyében házhoz is megyünk, de érdemes szem előtt tartani, hogy milyen körülmények között ideális a masszázs. Az ország többi részében terapeutáinkat keresd elsősorban.

0 +
Boldog Gazdi
0 +
Boldog kutyus
0 +
Terapeuta ország szerte

Ebcsont Masszázs Odú

Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
Oldalak
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

Ez a tartalom nem másolható