dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Ebcsont Campus

Ebcsont Campus

Miért jött létre az Ebcsont Campus és mit jelképez a logó?

Kezdjük gyorsan a logóval. Mit is jelképez ez számunkra?

Az E- jelenti számunkra a távoktatást, az online képzést. De az e- jelentheti a környeztvédelmet, amit a zöld szín is szimbolizál. A csont mi más is lehetne, mint maga az Ebcsont.
A talár magát az oktatást jelképezi, egy különleges viselet az oktatásban. Úgy gondoljuk, ebben a logóban minden benne van, amit képviselünk. A környezetvédelem és a magas szintű online oktatás. Mindez az Ebcsont keretein belül.

De nézzük meg részletesen.

Az Ebcsont Campus születése szükségszerű volt.
Korábban kizárólag tantermi, azaz jelenléti képzés zajlott az Ebcsont Masszázs Odúban. De jött 2019 és minden megváltozott… Rákényszerültünk, hogy online folytassuk a tanítást.
Az online tanulás a COVID-19 járvány idején különösen fontosnak bizonyult, mivel lehetővé tette a tanulást és az oktatást anélkül, hogy a diákoknak és oktatóknak fizikailag együtt kellene lenniük. Ez a rugalmasság segített fenntartani a folyamatosságot és minimalizálni a tanulási szüneteket.
Az online tanulás változást hozott a hagyományos tanulási kultúrában. A diákoknak nagyobb felelősségük lett az időbeosztásuk és a tananyag feldolgozása iránt.
Miután észleltük az online felületen történő lényegesen hatékonyabb tanulási metódust, szükségessé vált egy saját oktatási platform, ami egybefoglalja mindazt a tudásanyagot, amit kidolgoztunk.

Az online campusnak számos előnye van:

Az online campus lehetővé teszi a diákok számára, hogy bárhonnan csatlakozzanak az órákhoz, így elkerülhető a földrajzi korlátokból adódó akadályok. Ez növeli a hallgatók rugalmasságát és lehetőséget teremt azoknak, akik munka vagy családi kötelezettségeik miatt nehezen tudnának hagyományos képzésen részt venni. Az online tanulás lehetővé teszi a diákoknak, hogy saját tempójukban dolgozzanak. A rugalmas időbeosztás lehetővé teszi számukra, hogy akkor tanuljanak, amikor a legproduktívabbak, és jobban alkalmazkodjanak egyéb kötelezettségeikhez.
Az online tanulmányok során a diákok azonnal hozzáférnek a digitális tananyagokhoz, előadásokhoz és forrásokhoz. Ez növeli az információhoz való gyors és hatékony hozzáférést.
Az online tanulás során az értékelés és a visszajelzési folyamatok automatizálhatók. Az elektronikus tesztek, az online feladatok automatikus értékelése gyorsabb visszajelzést eredményez, ami segíthet a diákoknak a fejlődésük követésében.

Az online campusnak pozitív hatása lehet a környezetre. Azáltal, hogy a tanulás és az adminisztratív folyamatok digitális formában zajlanak, csökken a papírfelhasználás és az utazással járó kibocsátások. Ez a környezetbarát megközelítés hozzájárulhat a fenntarthatóbb jövőhöz.

Az online tanulás során a diákok digitális eszközöket használnak jegyzetelésre, házi feladatokra és tanulási anyagokhoz való hozzáférésre. Ez csökkenti a papírfelhasználást és elősegíti a papírmentes környezet kialakítását.
Ezek az előnyök jól mutatják, hogy az online campusok hogyan hozhatnak pozitív változásokat a tanulási kultúrában, környezetvédelemben és az oktatási tapasztalatokban.

Fontos! Csak akkor való neked ez a képzési forma, ha képes vagy otthon, egyedül is tanulni!

Mit is jelent maga az
online campus?

A jelenlegi tanulási kultúrához és a megváltozott életmódi körülményekhez alkalmazkodva felépítettünk egy új képzést, a Blended learning -et (kevert oktatást).

Melyek az előnyei ennek az
oktatási formának?

A tanfolyam felépítése során arra törekedtünk, hogy a hangsúly a gyakorlatok elsajátítására helyeződjön. Így a tanuló az elméleti anyag feldolgozására szánt időt egyénileg oszthatja be.

Mit jelent ez?

Ez az oktatási forma nagy hatékonysággal kombinálja a távoktatásos képzést a tantermi oktatással. A tananyag elméleti része a kiadott jegyzetek, tankönyv, kép és hanganyagok, segítségével egyénileg, saját időbeosztás szerint távoktatásban kerül elsajátításra. Személyes jelenlét a gyakorlati oktatáshoz szükséges.
A kontakt napokon a gyakorlati oktatás történik, azokon a részvétel kötelező. Az elméleti anyagot egy erre a célra kialakított online tanulói felületen biztosítjuk.

A távoktatás rugalmas képzési forma, bárhonnan hozzáférhetsz az elektronikusan biztosított tananyagokhoz asztali monitoron, mobiltelefonon vagy tableten is.. A tanulás intenzitása személyre szabható, hétvégén vagy akár hétköznap, nappal vagy éjszaka is tanulhatsz, ahogy időd engedi. Amennyiben később csatlakozol, egyszerre több tananyaghoz kapsz hozzáférési lehetőséget.

Mi történik az
oktatási napokon?

Mi
nem történik?

A tanfolyam időtartama alatt, rendszeres otthoni tanulásra, a kontaktnapokon való részvételre van szükség.

Jelentkezz még ma!
Rengeteg kutyus várja a segítségedet.

Az Ebcsont Campus a legmegbízhatóbb forrás, ha kutyamasszázs és fizioterápia oktatásáról van szó. Nemcsak szakértő tanáraink és gyakorlatorientált tananyagaink révén, de az általunk kínált nemzetközi minősítéssel is biztosítjuk, hogy képzéseink világszínvonalúak és elismertek legyenek.

0 +
Éve Oktatjuk
0 %+
Gyakorlat
0 +
Végzett Hallgató

Jelentkezem

HÍVJ MINKET BIZALOMMAL!

+36 30 9989004

Ebcsont Masszázs Odú

Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
Oldalak
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

Ez a tartalom nem másolható