Barion Pixel

Ebcsont magazin

magazinlogo

ebcsont_magazin_tavasz_vegleges

 

Az Ebcsont Magazin tavaszi számát a képre kattintva letöltheti

 

 

 

 

 

 

 

A következő szám megjelenési ideje: 2017. március 20.

Az Ebcsont Magazin közvetlen elődjének megújult, immár kizárólag kutyás témákkal foglalkozó, negyedévente megjelenő, hiánypótló, elsősorban gazdiknak szóló ingyenes változata.
Célunk, hogy minél több felelős kutyatartó kapjon átfogó képet minden Magyarországon elérhető kutyás szolgáltatás, információs oldal, termék, áruház és webáruház létéről.
A havonta 30-50 színes oldalon, 20-30 ezer példányban megjelenő, ingyenesen és országosan terjesztett kiadvány egyedülálló lehetőséget biztosít a kutyás témák, események, termékek iránt érdeklődő, kutyabarát célközönség megszólítására.
A megjelenés évszakokhoz kötött tematikával jelentkezik.
Az Ebcsont Magazin a kutyás aktualitások – évszakokhoz köthető táplálás, betegségek, rendezvények, oktatások, stb. – átfogó és részletes bemutatásával elsősorban a felelős kutyatartók, igényes információkat keresők nélkülözhetetlen kalauzaként kívánja szolgálni olvasóit.

Amennyiben van olyan témája, megjelenítendő tartalma, amit szeretne közzétenni vagy hirdetne a magazinban, kérjük vegye fel a kapcsolatot a magazin szerkesztőségével a [email protected] e-mail címen.

Az Ebcsont Magazin médiaajánlatát innen is letöltheti.

Verified by MonsterInsights