dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Az
Ebcsont Masszázs Odú
története

a kezdetektől napjainkig.

2024

Az Ebcsont-Campus születése és az új weboldal

Miután észleltük az online felületen történő lényegesen hatékonyabb tanulási metódust, szükségessé vált egy saját oktatási platform, ami egybefoglalja mindazt a tudásanyagot, amit kidolgoztunk. Ezzel egyidőben új weboldal is elkészül, ami sokkal részletesebb, mint a korábbi és hűen mutatja azt a szemléletet, amit képviselünk.

2022

Holisztikus szemlélet

Végérvényesen és visszavonhatatlanul letettük a voksot a holisztikus szemlélet és az alternatív kezelési módok mellett. Tananyagunkban és minden kommunikációnkban ezt képviseljük.<thisisalink href="https://ebcsontodu.hu/rolunk//#bovebben"> Ez érdekel, olvasnék még róla. </thisisalink>

2021

Online tananyag – eOktatási felület

Az elsődlegesen a pandémia miatt létrejött új tanulási kultúrához és a megváltozott életmódi körülményekhez alkalmazkodva felépítettünk egy új képzést, a Blended learning -et (kevert oktatást), mely oktatási forma nagy hatékonysággal kombinálja a távoktatásos képzést a tantermi oktatással. <thisisalink href="https://ebcsontodu.hu/kepzesek/">Részleteket a Képzések oldalon olvashatsz. </thisisalink>

2019

Egyedi védjegyek®

A Terápiás Kutyamasszázs®, a DogTaping® és a DogDorn® az Ebcsont Masszázs Odú egyedi védjegye, a képzéseket elvégző terapeuták ezáltal egy egységes szakmai koncepció alapján használják a megnevezéseket. Az elnevezés használata kizárólag a képzésen való részvétellel, sikeres vizsgával és a védjegyjogosulttal kötött licensz szerződéssel lehetséges!

2017

Alpha-Vet

Az Alpha-Vettel együttműködve budapesti központjukban rendeztük be oktatótermünket, ahol kutyabarát körülmények között taníthatjuk az elhivatott jövőbeli Terápiás kutyamasszőröket.

2016

Nemzetközi akkreditáció

Az Ebcsont Masszázs Odú az „International Association of Animal Massage & Bodywork/Association of Canine Water Therapy (IAAMB/ACWT)” minősített oktató és továbbképző intézménye lett. Így az Ebcsont Masszázs Odú Magyarország első és egyetlen nemzetközileg akkreditált kisállat fizioterápiás oktató intézménye. <thisisalink href="https://ebcsontodu.hu/rolunk/#minosites">További részletek a Minősítések menüpontban olvashatók. </thisisalink>

2016

A Magyar Állatorvosi Kamara szakmai állásfoglalása

A MÁOK elnöksége 2016. február 3-i ülésén önálló, más szervezetektől független szakmai állásfoglalást adott ki az állat-fizioterápiás tevékenységről. Ebben pontosan szerepel, milyen szakmai követelményeknek kell megfelelnie az ilyen tevékenységet végző személynek, szervezetnek. Az Ebcsont Masszázs Odú Terápiás kutyamasszőr képzésén megszerezhető kompetenciák megfelelnek ezen szakmai követelményeknek.

2015

Elindulnak a workshopok

Tananyagunk folyamatos bővülése miatt továbbképzéseket, úgynevezett workshopokat indítunk, melyek igen népszerűek végzett hallgatóink körében. Ezeket mindig nyáron, vízpart közelében rendezzük felszabadultan.

2015

Több állatorvos csatlakozik

Csapatunkhoz több állatorvos csatlakozik oktatóként. Részt vesznek a tananyag fejlesztésében, az oktatásokban és a vizsgáztatásban is.

2015

Új logó, új weboldal

Haladni kell a korral. Ma már a legtöbben mobil eszközökkel interneteznek, így miattuk és a Google miatt is 2015 szeptemberétől megújult honlappal várjuk látogatóinkat, mely maximálisan mobilbarát. De nem csak ez volt a fő szempont. Kinőttük a kedves, rajzos, cukis oldalt és egy komolyabb külsőt kaptunk. Ezen kívül megújult tartalommal, kibővített menüvel, extra funkciókkal (pl. jelentkezési űrlap), a végzett hallgatóink elérhetőségével is bővült oldalunk. Reméljük, ez az oldal is annyira elnyeri tetszéseteket, mint a korábbi.

2015

Tanfolyam a tanfolyamban!

Új modul került bele a Terápiás kutyamasszőr képzésünkbe. Ez a népszerű Kutyaelsősegély tanfolyam, melyet annak megalkotója, Kis Anna tart a résztvevőknek. Ez egy intenzív képzés, mely elméleti és gyakorlati részeket is tartalmaz. Erről külön oklevelet is kapnak a résztvevők.

2011

Elindul az Ebcsont Masszázs Odú oktatása

Sokak kérésére a kezelések mellett kidolgoztunk egy oktatási anyagot, melyet átadunk a téma iránt érdeklődő jövőbeli Terápiás kutyamasszőröknek.

Keress fel minket!
Kedvenced meg fogja köszönni.

Időpont-egyeztetéshez az Ebcsont Masszázs Odúba kattints az "Időpontfoglalás" gombra.

Ha szükséges Fejér megyében házhoz is megyünk, de érdemes szem előtt tartani, hogy milyen körülmények között ideális a masszázs. Az ország többi részében terapeutáinkat keresd elsősorban.

0 +
Boldog Gazdi
0 +
Boldog kutyus
0 +
Terapeuta ország szerte

Ebcsont Masszázs Odú

Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
Oldalak
Oldalak
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

Ez a tartalom nem másolható