Barion Pixel

Gazdiknak

Kutyamasszázs tanfolyam gazdiknak

Sajnos egyre több kutyus szorul masszázskezelésre.

Nagyon hasznos, ha otthon is szakszerűen, hozzáértően mi magunk is tudjuk kezelni kedvencünket.

A gazdiknak szóló tanfolyam elsődleges célja, hogy saját kutyánknak tudjunk megfelelő lazító, vagy frissítő masszázst adni. Ezzel egy új lehetőség nyílhat meg a kapcsolatunkban és segíthetünk kutyánknak a beilleszkedésben, kisebb sérülésekből való rehabilitációban, vagy az életkori sajátságokból fakadó problémák könnyítésében. Kiemelten ajánljuk a tanfolyamot azoknak, akiknek a kutyája valamilyen mozgásszervi betegségben szenved és minden tőlük telhető segítséget szeretnének megadni kedvencüknek, valamint azoknak, akik rendszeresen sportolnak a kutyával, mert egy helyesen végzett masszázs jó szolgálatot tehet edzések vagy versenyek után.
A tanfolyam elméleti és gyakorlati részből áll. Az elméleti részben alapszintű ismeretekre tehetünk szert a kutyák testfelépítéséről, csontjaik, izmaik főbb csoportjairól, előforduló gyakoribb mozgásszervi betegségeikről, illetve a masszírozás elméleti alapjairól. A gyakorlati részben a masszázsfogásokat mélyítjük el.

Gyere el, tanuld meg és járulj hozzá kutyád egészséges életéhez.

Megtanulhatod, hogyan kell saját kutyádnak nyugtató, lazító, regeneráló masszázst adni szakszerűen. Felkészült leszel kutyád testfelépítéséből és megtanulhatsz alapvető masszázstechnikákat is.

Ne hagyd ki!
Gyere és szerezz kutyádnak értékes élményeket, amit biztosan meghálál majd!

Jelentkezem a képzésre

Következő időpontok:
2024 február 6.
2024 március 12.
A februári időpont megtelt! Jelentkezést már nem tudunk fogadni!
A képzés 1 napos, kedden 10-16 óráig tart
A tanfolyam részvételi díja: 25. 000,- Ft
Jelentkezéskor 10.000,- Ft regisztrációs díj (foglaló) befizetése szükséges. A fennmaradó díjat a helyszínen készpénzben kell rendezni.
Jelentkezésed a regisztrációs díj befizetése után tudjuk rögzíteni. A részvételi létszám korlátozott, ezért kérjük, időben jelentkezz.
Helyszín: 2484 Gárdony, Meder u. 7.

 

Jelentkezem a képzésre

Jelentkezni a Regisztrációs lap kitöltésével és a kiválasztott nap megjelölésével lehet. További információ [email protected] e-mail címen kérhető.

Fontos! Csak saját kutya otthoni masszírozására tesz alkalmassá ez a tanfolyam. Ha ennél bővebb, részletesebb ismeretekre vágysz, akkor a képesítést adó Terápiás Kutyamasszázs® képzést javasoljuk, ami jóval mélyebb tudást ad. Erről részletesen a Terápiás Kutyamasszázs® képzés menüpontban olvashatsz.
Verified by MonsterInsights