Gazdiknak

Kutyamasszázs tanfolyam gazdiknak

Sajnos egyre több kutyus szorul masszázskezelésre.

Nagyon hasznos, ha otthon is szakszerűen, hozzáértően mi magunk is tudjuk kezelni kedvencünket.

A gazdiknak szóló tanfolyam elsődleges célja, hogy saját kutyánknak tudjunk megfelelő lazító, vagy frissítő masszázst adni. Ezzel egy új lehetőség nyílhat meg a kapcsolatunkban és segíthetünk kutyánknak a beilleszkedésben, kisebb sérülésekből való rehabilitációban, vagy az életkori sajátságokból fakadó problémák könnyítésében. Kiemelten ajánljuk a tanfolyamot azoknak, akiknek a kutyája valamilyen mozgásszervi betegségben szenved és minden tőlük telhető segítséget szeretnének megadni kedvencüknek, valamint azoknak, akik rendszeresen sportolnak a kutyával, mert egy helyesen végzett masszázs jó szolgálatot tehet edzések vagy versenyek után.
A tanfolyam elméleti és gyakorlati részből áll. Az elméleti részben alapszintű ismeretekre tehetünk szert a kutyák testfelépítéséről, csontjaik, izmaik főbb csoportjairól, előforduló gyakoribb mozgásszervi betegségeikről, illetve a masszírozás elméleti alapjairól. A gyakorlati részben a masszázsfogásokat mélyítjük el.

Gyere el, tanuld meg és járulj hozzá kutyád egészséges életéhez.

Megtanulhatod, hogyan kell saját kutyádnak nyugtató, lazító, regeneráló masszázst adni szakszerűen. Felkészült leszel kutyád testfelépítéséből és megtanulhatsz alapvető masszázstechnikákat is.

Ne hagyd ki!
Gyere és szerezz kutyádnak értékes élményeket, amit biztosan meghálál majd!

Következő tanfolyamunk:

2018 március 3. 10-15 óráig
A tanfolyam részvételi díja: 18. 000,- Ft
Jelentkezésed a részvételi díj befizetése után tudjuk rögzíteni. A részvételi létszám korlátozott, ezért kérjük, időben jelentkezz.
Helyszín: 1091 Budapest Hurok u. 11.

Jelentkezés és további információ: [email protected] vagy töltsd ki a Regisztrációs űrlapot.

Fontos! Csak saját kutya otthoni masszírozására tesz alkalmassá ez a tanfolyam. Ha ennél bővebb, részletesebb ismeretekre vágysz, akkor a képesítést adó kutyamasszőr képzést javasoljuk, ami jóval mélyebb tudást ad.

Kiegészítő képzésnek ajánljuk a dog taping képzésünket.

 

Dog taping gazdiknak

A kinesiológiai tape módszer egy rehabilitációs technika, amelyet arra terveztek, hogy megkönnyítse a test természetes gyógyulási folyamatát, miközben támogatja és stabilizálja az izmokat és ízületeket anélkül, hogy korlátozná a test különböző mozgásait, valamint hogy meghosszabbítsa a manuál terápia jótékony hatásait. Latex-mentes és egész nap hordható.

Ez a tanfolyam egy bázis technikákat tartalmazó képzés, mely sürgősségi ellátásra, kisebb, otthoni sérülések kezelésére alkalmazható. Szükséges hozzá anatómiai ismeret, az izmok, ízületek ismerete, így ez a képzés kizárólag a kutyamasszázs képzés keretein belül sajátítható el.

A tanfolyam részvételi díja: 12. 000,- Ft
Csak a gazdis kutyamasszázs képzés részeként végezhető.
A részvételi díj tartalmazza a felhasznált szalagokat is.

Fontos! A kinesio tape nem csak segíthet, de árthat is! Kizárólag képzett szakember helyezheti fel a szalagokat emberre és állatra egyaránt!