dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Képzéseink

Gazdis kutyamasszázs

Sajnos egyre több kutyus szorul masszázskezelésre. Nagyon hasznos, ha otthon is szakszerűen, hozzáértően mi magunk is tudjuk kezelni kedvencünket.

 
A gazdiknak szóló tanfolyam elsődleges célja, hogy saját kutyánknak tudjunk megfelelő lazító, vagy frissítő masszázst adni. Ezzel egy új lehetőség nyílhat meg a kapcsolatunkban és segíthetünk kutyánknak a beilleszkedésben, kisebb sérülésekből való rehabilitációban, vagy az életkori sajátságokból fakadó problémák könnyítésében. Kiemelten ajánljuk a tanfolyamot azoknak, akiknek a kutyája valamilyen mozgásszervi betegségben szenved és minden tőlük telhető segítséget szeretnének megadni kedvencüknek, valamint azoknak, akik rendszeresen sportolnak a kutyával, mert egy helyesen végzett masszázs jó szolgálatot tehet edzések vagy versenyek után. A tanfolyam elméleti és gyakorlati részből áll. Az elméleti részben alapszintű ismeretekre tehetünk szert a kutyák testfelépítéséről, csontjaik, izmaik főbb csoportjairól, előforduló gyakoribb mozgásszervi betegségeikről, illetve a masszírozás elméleti alapjairól. A gyakorlati részben a masszázsfogásokat mélyítjük el.

Ne hagyd ki!

Gyere és szerezz kutyádnak értékes élményeket, amit biztosan meghálál majd!

Gyere el, tanuld meg és járulj hozzá kutyád egészséges életéhez.

Megtanulhatod, hogyan kell saját kutyádnak nyugtató, lazító, regeneráló masszázst adni szakszerűen. Felkészült leszel kutyád testfelépítéséből és megtanulhatsz alapvető masszázstechnikákat is.

Jelentkezem

Fontos! Csak saját kutya otthoni masszírozására tesz alkalmassá ez a tanfolyam. Ha ennél bővebb, részletesebb ismeretekre vágysz, akkor a képesítést adó Terápiás Kutyamasszázs® képzést javasoljuk, ami jóval mélyebb tudást ad. Erről részletesen a Terápiás Kutyamasszázs® képzés menüpontban olvashatsz.

Jelentkezz még ma!
Rengeteg kutyus várja a segítségedet.

Az Ebcsont Campus a legmegbízhatóbb forrás, ha kutyamasszázs és fizioterápia oktatásáról van szó. Nemcsak szakértő tanáraink és gyakorlatorientált tananyagaink révén, de az általunk kínált nemzetközi minősítéssel is biztosítjuk, hogy képzéseink világszínvonalúak és elismertek legyenek.

0 +
Éve Oktatjuk
0 %+
Gyakorlat
0 +
Végzett Hallgató

Jelentkezem

HÍVJ MINKET BIZALOMMAL!

+36 30 9989004

Ebcsont Masszázs Odú

Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
Oldalak
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

Ez a tartalom nem másolható