dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Képzéseink

Magánoktatás

Minden képzésünk esetében lehetőséget biztosítunk magántanulói státuszra is. Elsősorban ez a Terápiás Kutyamasszázs® képzésre vonatkozik, hiszen minden képzésünk erre épül rá, de akár a gazdis tanfolymunkat is elvégezheted egyedül. Magántanulói lehetőséget azokhoz a képzésekhez biztosítunk, amik gyakorlatot, azaz személyes jelenlétet igényelnek. Így magántanulóként megtanulható nálunk a kutyákon alkalmazható kinezio tape – DogTaping® – technika, a flexiós mozgásgyakorlatok, gyógytorna, A Dorn terápia kutyáknak – DogDorn® – technika vagy a gyógynövények alkalmazása is.

A magánképzésről általában

 • Maximális figyelmet
 • Minden kérdésedre választ
 • Néhány titkot
 • Családias hangulatot

Ha van hozzá, akkor az elméleti anyagokat online formában adjuk át egy erre kialakított platformon, az Ebcsont Campuson. Az online elméleti tananyag elsajátítása egyénileg történik saját időbeosztásban, de online konzultáció bármikor kérhető. A gyakorlati képzést egyénileg ütemezzük.

2484 Gárdony, Meder u. 7.

Saját kutya, akit el tudsz hozni a gyakorlati napokra (persze az adott képzés alapfeltételein kívűl)

Terápiás Kutyamasszázs®, Gazdis kutyamasszázs, DogTaping®, és minden továbbképzés, ami gyakorlatot igényel.
Általánosságban elmondható, hogy a magánképzés ára a csoportos képzesek ára + 20%. De a pontos árért, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.

A Terápiás Kutyamasszázs® magánképzése

A magánképzés bármikor elkezdhető, jelentkezéstől számítva 1 év áll rendelkezésre a befejezéshez. Vagyis te döntöd el, hogy a tananyagot mikor és milyen ütemben szeretnéd elsajátítani. Ennek előnye a csoportos képzéshez képest a rugalmasabb időbeosztás és a gyakorlatok saját tempóban való haladása.

Az elméleti anyagokat online formában adjuk át egy erre kialakított platformon, az Ebcsont Campuson. Segítségül jegyzet is rendelkezésre áll eBook formában. Az online elméleti tananyag elsajátítása egyénileg történik saját időbeosztásban, de online konzultáció bármikor kérhető. A gyakorlati képzést egyénileg ütemezzük, ehhez 4 + 1 napra van szükség (gyakorlat + vizsga), ami kizárólag hétköznap (kedd-szerda) oldható meg. Vagyis két hétre mindenképpen szükség lesz. Egy nap kb 5 órányi elfoglaltságot jelent, attól függően, hogyan tudunk haladni.

A gyakorlati képzésed után van erre lehetőség egyeztetett időpontban.

2484 Gárdony, Meder u. 7.

350.000,- Ft (áfa mentes), melyet átutalással, szerződéskötéskor kell fizetni. Személyes szerződéskötés esetében természetesen készpénzben is van rá lehetőség.

Saját kutya, akit el tudsz hozni a gyakorlati napokra (persze az érettségi és/vagy szakirányú végzettségen kívül, ami alapfeltétel)

Amennyiben a feltételek megfelelnek, az adatlap kitöltésével tudsz jelentkezni.

Jelentkezés után felvesszük veled a kapcsolatot. Ekkor véglegesítjük a kezdés időpontját, majd kitöltjük a felnőttképzési szerződést. Amennyiben mindent pontosítottunk, válaszoltunk a kérdéseidre és minden adminisztrációt elvégeztünk, biztosítjuk számodra a hozzáférést az elméleti tananyaghoz, amit saját ütemben tudsz megtanulni. Persze némi instrukciót, segédanyagot is adunk mindenhez.

Összefoglalva:

Ezek után már csak elkezdenünk kell 🙂


  Jelentkezz még ma!
  Rengeteg kutyus várja a segítségedet.

  Az Ebcsont Campus a legmegbízhatóbb forrás, ha kutyamasszázs és fizioterápia oktatásáról van szó. Nemcsak szakértő tanáraink és gyakorlatorientált tananyagaink révén, de az általunk kínált nemzetközi minősítéssel is biztosítjuk, hogy képzéseink világszínvonalúak és elismertek legyenek.

  0 +
  Éve Oktatjuk
  0 %+
  Gyakorlat
  0 +
  Végzett Hallgató

  Jelentkezem

  HÍVJ MINKET BIZALOMMAL!

  +36 30 9989004

  Ebcsont Masszázs Odú

  Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
  Oldalak
  Hírlevél
  Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
  Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

  A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
  További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

  Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

  Ez a tartalom nem másolható