dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Képzéseink

Online Előfizetés

Mit jelent az online előfizetés?

 

Az online előfizetés egy olyan szolgáltatási modell, amelynek keretében rendszeres díjfizetés
ellenében hozzáférést biztosítunk különböző digitális tartalmakhoz vagy szolgáltatásokhoz.
Az oktatási anyagokra való előfizetés különösen népszerűvé vált az utóbbi években, mivel
számos előnyt kínál a tanulni vágyók számára.

 

Az Ebcsont Campus kétféle előfizetést kínál, amelyek különböző csoportok igényeit
szolgálják ki: rövid, általános, ismeretterjesztő anyagokat és prémium tananyagokat a
Terápiás kutyamasszázs® képzés résztvevőinek.

Ismeretterjesztő Anyagok

Az Ebcsont Campus ismeretterjesztő anyagai bárki számára hozzáférhetőek és a kutyák mozgásával, mozgásszerveivel, azok betegségeivel, valamint viselkedésével, tartásával, gondozásával, nevelésével kapcsolatos alapvető tudnivalókat tartalmazzák. Az előfizetés számos előnyt kínál:

Az anyagok bárki számára elérhetőek, aki érdeklődik a kutyák mozgásszervi egészsége iránt, így lehetőséget biztosítva az alapismeretek megszerzésére.

Az ismeretterjesztő anyagok közérthetően és könnyen követhetően mutatják be a kutyák mozgásszervi rendszereinek működését és gyakori betegségeit, valamint a helyes viselkedési formákat.
Az anyagokat rendszeresen frissítjük, bővítjük

Prémium Tananyagok a Terápiás Kutyamasszázs® képzés kiegészítésére

Az Ebcsont Campus prémium tananyagai kizárólag a náluk tanuló vagy végzett Terápiás kutyamasszőrök számára elérhetők, és az ismeretek bővítését, a tanultakra való emlékezést, a továbbképzésekre való felkészülést szolgálják. A prémium előfizetés a következő előnyöket kínálja:

Ezek a tananyagok mélyreható ismereteket és speciális technikákat tartalmaznak, amelyek a terápiás kutyamasszőrök munkáját támogatják, és lehetővé teszik számukra, hogy tovább fejlesszék tudásukat.
Csak a terápiás kutyamasszőrök vagy tanulók férhetnek hozzá ezekhez az anyagokhoz, biztosítva ezzel a szakmai továbbképzés és fejlődés lehetőségét.
A vizsgatételek részletes, szakszerű kidolgozását tartalmazza videókkal, ezzel is segítséget nyújtva a sikeres vizsgához.
A tananyagok gyakorlati tanácsokat és részletes útmutatásokat tartalmaznak a különböző masszázstechnikák alkalmazásához, elősegítve ezzel a hatékony és eredményes kezeléseket.
A prémium előfizetéssel rendelkezők hozzáférhetnek egy szakmai közösséghez, ahol megoszthatják tapasztalataikat, kérdéseket tehetnek fel, és támogatást kaphatnak egymástól.
Összességében az Ebcsont Campus kétféle előfizetése rugalmasan szolgálja ki a különböző tanulói igényeket, legyen szó alapvető ismeretek megszerzéséről vagy a szakmai továbbképzésről. Az alap és prémium tartalmak egyaránt hozzájárulnak a kutyák mozgásszervi egészségének és jólétének javításához.

Jelentkezz még ma!
Rengeteg kutyus várja a segítségedet.

Az Ebcsont Campus a legmegbízhatóbb forrás, ha kutyamasszázs és fizioterápia oktatásáról van szó. Nemcsak szakértő tanáraink és gyakorlatorientált tananyagaink révén, de az általunk kínált nemzetközi minősítéssel is biztosítjuk, hogy képzéseink világszínvonalúak és elismertek legyenek.

0 +
Éve Oktatjuk
0 %+
Gyakorlat
0 +
Végzett Hallgató

Jelentkezem

HÍVJ MINKET BIZALOMMAL!

+36 30 9989004

Ebcsont Masszázs Odú

Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
Oldalak
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

Ez a tartalom nem másolható