dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Rehabilitáció Gyógynövényekkel

Gyógynövényekkel a kutyák fizioterápiáját mindig érdemes megtámogatni, mert így a helyreállítás sokkal hatékonyabbá válik. A gyógynövények tartóssá teszik a kutyamasszázs és a nyújtás (stretching) kezelések hatását, valamint fokozzák a kezeléseken elért eredményeket. A gyógynövényetetés otthoni feladat: reggel-este kell bekeverni az előírt mennyiséget a kutya eledelébe.

“Misszi súlyos balesete és műtétje után a szakszerű fizioterápiás kezelések mellett a FitoCanini REHA és ASPRINT gyógynövény-keverékek kúraszerű  etetése rengeteget segített a rehabilitáció alatt.”

fitocanini_logo_reload.jpg

A rehabilitációs és fizioterápiás kezelések preventív, azaz megelőző tevékenységként is javasoltak, megakadályozva a komolyabb problémák kialakulását. Ilyenkor etethetőek olyan speciális hatású, nem kimondottan a rehabilitációt célzó gyógynövényreceptek is, melyek hatása az alábbi lehet: ízületi folyadékot tápláló (KONDOR); ízületek gyulladását csökkentő (ASPRINT) és izomletapadásokat, illetve izmok kötöttségét enyhítő (RELAMUS); inakat, szalagokat erősítő (TENDOR) gyógynövények.

További információk: www.fitocanini.hu

A Gyógynövények kutyáknak című könyvet itt rendelheted meg.

Érdekel? Kattints a képre!

Ha vásárolnál gyógynövényt akár kutyádnak, akár más háziállatodnak, akkor a kedvezményért használd az EBCSONT10 kódot a webáruházban.

Legutóbbi bejegyzések

Ebcsont Masszázs Odú

Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
Oldalak
Oldalak
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

Ez a tartalom nem másolható