dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Rehabilitáció

Pre- és Rehabilitáció

Az Ebcsont Masszázs Odú fő szempontja a prevenció és a rehabilitáció. Alternatív módszerekkel és holisztikus szemlélettel ötvözött technikákkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. A kezelési tervet a kutyára szabjuk, figyelembe véve számos tényezőt, mint például a temperamentumot, tartásmódot, táplálkozást és a kutya szükségleteit. Hiszen számunkra a legfontosabb a kutyák mozgásának szabadsága.

Az alábbi kezelésekre kattintva mindent megtudhatsz arról, hogy az alkalmazott technikák hogyan is segítenek kutyádnak, illetve időpontot is foglalhatsz.

Terápiás Kutyamasszázs®
Véleményem szerint a kutyák masszírozása nem egyezik meg a mindennapi simogatással, dögönyözéssel. Annál jóval többet jelent. A Terápiás Kutyamasszázs® elsősorban rehabilitációs jelleggel működik…

Tovább olvasom…

Flexiós mozgásgyakorlatok
A Mozgásterápia lényege, hogy az anatómiai és élettani, valamint a biomechanikai ismeretek felhasználásával olyan mozgásanyagot állítsunk össze, amely megelőzésként vagy a rehabilitációban segít az állatnak a normál mozgás kialakításában…

Tovább olvasom…

Terápiás DogTaping®
A ma már széles körben alkalmazott tapasz annak ellenére, hogy “csak” egy vékony, rugalmas pamutszalag akril ragasztóval ellátva, a mozgásszervi problémák kezelésének igen hatékony eszköze.

Tovább olvasom…

DogDorn® Terápia
A Dorn terápia egy manuális technika, amely lehetőséget kínál majdnem az összes ízület kímélő módon történő visszaállítására az eredeti egészséges, semleges állapotába, ezáltal csökkentve a fájdalmat és javítva az általános mozgékonyságot. A test és a lélek egyensúlyára épülő gyengéd, de mégis hatékony terápia.

Tovább olvasom…

Akupresszúra
Egy többezer éves módszer, mely a testben áramló energia egyensúlyát hivatott visszaállítani. Az akupunktúrához hasonlóan az energiaáramlás egyensúlyának helyreállítását célozza a testben, de tűk helyett kézi nyomást alkalmaz az energiapontokon.

Tovább olvasom…

Gyógynövény terápia / gyógynövény párnás masszázs
A gyógynövény párnás masszázs egy különleges és hatékony módszer a kutyák mozgás szervrendszerének támogatására. Ez a technika a gyógynövények gyógyhatásait és a masszázs jótékony hatásait ötvözi, elősegítve az ízületek, izmok és szövetek gyógyulását és regenerációját.

Tovább olvasom…

Elektroterápia
Az elektroterápia egy olyan fizioterápiás módszer, amely elektromos áramot használ a gyógyítás és a fájdalomcsillapítás céljából. Kutyák esetében az elektroterápiás kezelést különböző mozgásszervi problémák kezelésére alkalmazzuk, beleértve az ízületi gyulladást, az izomfájdalmat, a sérüléseket és a műtéti beavatkozások utáni rehabilitációt.

Tovább olvasom…

Sportkutyák bemelegítése és levezetése
A sportkutyák számára a megfelelő bemelegítés és levezetés kulcsfontosságú a sérülések megelőzése és a teljesítmény optimalizálása érdekében. Akár versenyszerűen sportol, akár aktív életmódot folytat, a kutya izmainak és ízületeinek előkészítése és regenerálása elengedhetetlen.

Tovább olvasom…

Fény- és mágnesterápia
Ezek a terápiák a természetes gyógyulási folyamatok támogatására és a fájdalom csökkentésére szolgálnak, különböző hullámhosszú fények és mágneses mezők alkalmazásával.

Tovább olvasom…

Keress fel minket!
Kedvenced meg fogja köszönni.

Időpont-egyeztetéshez az Ebcsont Masszázs Odúba kattints az "Időpontfoglalás" gombra.

Ha szükséges Fejér megyében házhoz is megyünk, de érdemes szem előtt tartani, hogy milyen körülmények között ideális a masszázs. Az ország többi részében terapeutáinkat keresd elsősorban.

0 +
Boldog Gazdi
0 +
Boldog kutyus
0 +
Terapeuta ország szerte

Ebcsont Masszázs Odú

Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
Oldalak
Oldalak
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

Ez a tartalom nem másolható