dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Terapeutáink

Active Dog-Terápiás Kutyamasszázs

Lelkes Anita vagyok. Terápiás kutyamasszőrként végeztem az Ebcsont Masszázs Odúnál. Balatonalmádiban és környékén vállalom kutyusok kezelését saját otthonukban. Korábban tacskókat tenyésztettem, akik mint tudjuk, komolyan érintettek a bénulások terén. Nekem is van egy kiskutyám, akit visszavettem magamhoz, mert 3 hónaposan balesetet szenvedett és lebénult. Így saját tapasztalataimmal is segíthetem a gazdikat.

Terápiás Kutyamasszázs®
Kezelési terület

Veszprém vármegye, Balatonalmádi és környékén

Hogyan

Csak házhoz

Cím

Balatonalmádi, Sátorhegyi út 53.

Telefonszám

70-5-789-123

Közösségi média

https://www.facebook.com/profile.php?id=100069362292488

Ebcsont Masszázs Odú

Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
Oldalak
Oldalak
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

Ez a tartalom nem másolható