dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Terapeutáink

Ancsi masszázs kuckó

Terápiás kutyamasszőr vagyok, aki képes teljes mértékben ráhangolódni a beteg testi és lelki folyamataira, így sokkal eredményesebben tudja beindítani és támogatni a gyógyulási folyamatokat, vissza vezetni őket az egészség állapotába.Szeretettel várok minden négylábút, akinek bármilyen mozgásszervi problémája van, lebénult, műtétek, sérülések utáni rehabilitációra van szüksége. Egészség megőrző masszázs,  idős kutyusok ízületi problémáinak kezelése, izomfejlesztés, erősítés, sportkutyák kezelése is elérhető nálam.

Terápiás Kutyamasszázs® Sportmasszázs - Bemelegítés és levezetés
Kezelési terület

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye, Miskolc

Telefonszám

70 331 5659

E-mail

[email protected]

Közösségi média

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100092835566154

Ebcsont Masszázs Odú

Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
Oldalak
Oldalak
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

Ez a tartalom nem másolható