dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Terapeutáink

Déna kutyakozmetika és rehabilitáció

Takáts Edina vagyok, 2018-ban végeztem el a Terápiás Kutyamasszázs® képzést. A sikeres vizsgát követően elméleti és gyakorlati tudásomat a tanfolyamokkal és különböző work shop-okkal igyekeztem bővíteni (DogTaping®, Dog flexio, Bemelegítés és levezetés a sportkutyák életében). Technikai tudásom repertoárjának fejlesztése érdekében oklevelet szereztem kutya fitnesz kezdő és haladó tanfolyamon. 2021-ben fizioterápiás végzettséget szereztem. Célom hogy a szakmában minél profibbá vállhasak , és ezzel az ember leghűségesebb barátját a kutyákat én is hűen szolgáljam!

Terápiás Kutyamasszázs® Flexiós mozgásgyakorlatok kutyáknak DogTaping® Sportmasszázs - Bemelegítés és levezetés Fizioterápia Mágnes terápia
Kezelési terület

Budapest

Hogyan

Stúdióban és háznál is.

Telefonszám

36703276836

E-mail

[email protected]

Közösségi média

Facebook: Déna kutykozmetika és rehabilitáció Instagram: Takáts Edina Déna

Ebcsont Masszázs Odú

Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
Oldalak
Oldalak
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

Ez a tartalom nem másolható