dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Terapeutáink

Dog Anatomy

Csordás Linda vagyok, 2017-ben végeztem el a Terápiás Kutyamasszőr képzést, így humán masszőri tevékenységem mellett elkezdtem kutyákat is kezelni. Rendszeresen részt vettem továbbképzéseken az Ebcsont Masszázs Odúban, ahol a mai napig szélesíthetem tudásomat. Jelenleg kizárólag kutyák rehabilitációjával foglalkozom és óriási szerencsém, hogy a kutyaiskola, melynek alelnöke vagyok, rendelkezik egy nemzetközileg is elismert szakemberrel,  kutya rehabilitációs trénerrel, akitől sokat tanulhattam/tanulhatok a kutyák viselkedéséről, így tudok segíteni viselkedésproblémás kutyusoknak is mozgásszervi problémák esetén.

Terápiás Kutyamasszázs® Flexiós mozgásgyakorlatok kutyáknak DogDorn® DogTaping® Gyógynövény terápia Akupresszúra Elektroterápia Reflexológia
Kezelési terület

Komárom-Esztergom Vármegye, Tata, Tatabánya, Baj, Vértesszőlős, Környe és a környező kisebb falvak, települések

Hogyan

Stúdióban és háznál is.

Cím

2836 Baj, Kiránduló út 18.

Telefonszám

36306440483

E-mail

[email protected]

Weblap

http://doganatomy.hu

Közösségi média

https://www.facebook.com/kutyamasszor

Ebcsont Masszázs Odú

Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
Oldalak
Oldalak
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

Ez a tartalom nem másolható