dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Terapeutáink

Dog Rehab for Health – Egészséges kutya, boldog gazdi

Megszületett az ötlet, hogy foglalkozzunk azzal, amit igazán szeretünk… kutyákkal! Megálmodtunk egy vállalkozást, amiben kedvenceink vannak a középpontban. Elkezdtünk tanulni, gyakorolni és 2022 januárjában elérkezettnek láttuk az időt… Megnyitottuk a Dog Rehab for Health kapuit Kaposváron és Velencén is! Szlogenünk mindent elmond a szemléletünkről: Egészséges kutya, boldog gazdi Fókuszban az idős vagy sérült, mozgásszervi problémákkal küzdő kutyák rehabilitációja és az aktívan sportoló házi kedvencek folyamatos támogatása.

Terápiás Kutyamasszázs® Flexiós mozgásgyakorlatok kutyáknak DogDorn® DogTaping® Gyógynövény terápia Sportmasszázs - Bemelegítés és levezetés Akupresszúra Elektroterápia
Kezelési terület

Somogy vármegye, Kaposvár / Fejér vármegye, Velence

Cím

Kaposváron a Városkapu Állatorvosi rendelőben dolgozunk / Velencén a Nadapi úton van a rendelőnk, de előre egyeztetve házhoz is megyünk.

Telefonszám

Sütő Bianka – Kaposvár – +36 20 288 7600 / Dolgos Diána – Velence – +36 70 616 51 32

E-mail

[email protected]

Weblap

http://www.dogrehab.hu

Közösségi média

https://www.facebook.com/p/DOG-Rehab-for-Health-100076412306223/, insta: DOG Rehab for Health

Ebcsont Masszázs Odú

Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
Oldalak
Oldalak
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

Ez a tartalom nem másolható