dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Terapeutáink

GyúrMancs - terápiás kutyamasszázs

Eissen Évi vagyok, 2022-ben végeztem terápiás kutyamasszőrként, főként az állatok iránti szeretem motivált ebben. Munkámmal - megszerzett tudásommal rendszeresen segítek menhelyen elő kutyáknak - karitatív jelleggel, emellett pedig házhoz való kiszállással vállalok idős, beteg, lebénult, mozgásszervi problémákkal küzdő kutyusokat (masszázsal, átmozgató tornával, járássegítéssel).

Terápiás Kutyamasszázs®
Kezelési terület

Pest vármegye, Cegléd- Ceglédbercel – Albertirsa – Pilis – Monorierdő – Monor környéke házhoz megyek Messzebbről érkezőket Cegléden tudok fogadni – időpont egyeztetéssel

Telefonszám

36704331300

E-mail

[email protected]

Közösségi média

https://www.facebook.com/gyurmancsevi https://instagram.com/gyurmancsevi

Ebcsont Masszázs Odú

Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
Oldalak
Oldalak
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

Ez a tartalom nem másolható