dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Terapeutáink

KutyaRehab - kutya fizioterápia és masszázs

Vucskó Bernadett kutya-fizioterapeuta, terápiás kutyamasszőr Személyes küldetésemnek tekintem, hogy segítsek a mozgásszervi, vagy idegrendszeri problémákkal küzdő kutyáknak, legyen szó sérülésekről, műtét utáni rehabilitációról vagy életkorral összefüggő mozgási nehézségekről. Emellett az egészség megtartása, prevenció is célom, ennek hatékony módja a masszázs és fitnesz foglalkozások. Hiszem, hogy a türelem, a gondoskodás és a szakértelem kombinációja kulcsfontosságú a hatékony kezelés során. Célom, hogy segítsek a kutyáknak nemcsak a jobb mozgásban, hanem abban is, hogy boldogabb és elégedettebb életet élhessenek. Minden kezelési tervet a gazdákkal szoros együttműködésben alakítok ki, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el.

Terápiás Kutyamasszázs® Flexiós mozgásgyakorlatok kutyáknak Sportmasszázs - Bemelegítés és levezetés Akupresszúra Elektroterápia Fizioterápia Mágnes terápia
Kezelési terület

Pest vármegye, Budapest XXI-Csepel, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Halásztelek, Dunaharaszti, Majosháza, Szigetcsép, Budapest XX, Budapest XXIII.

Hogyan

Személyesen előzetes bejelentkezéssel

Csak házhoz megy?

igen

Telefonszám

+36 20 516 2623

Email

[email protected]

Közösségi média elérhetőségei

https://www.facebook.com/kutyarehabmasszazs/

Ebcsont Masszázs Odú

Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
Oldalak
Oldalak
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

Ez a tartalom nem másolható