dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Terapeutáink

Tamás Kutyamasszázs

Török Tamás vagyok, 2021. májusában szereztem meg a Terápiás Kutyamasszázs® képesítést, hogy segíthessek a mozgásszervi problémákkal küzdő kutyákon kihsználva, hogy hamar kapcsolatot tudok teremteni a kutyákkal. Ismereteimet igyekszem folyamatosan bővíteni, hogy minél több lehetőségem legyen segíteni. Elsősorban Pécel, de a környező településekre és kelet-pesti kerületekbe is szívesen házhoz megyek.

Terápiás Kutyamasszázs® Flexiós mozgásgyakorlatok kutyáknak Akupresszúra
Kezelési terület

Pest vármegye, kelet Budapest

Hogyan

Csak házhoz

Telefonszám

36302068933

Közösségi média

https://www.facebook.com/tt.kutyamasszazs/

Ebcsont Masszázs Odú

Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
Oldalak
Oldalak
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

Ez a tartalom nem másolható