dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Terapeutáink

Tappancs varázs kutyamasszázs

Balláné Chriszt Éva vagyok, és szerencsés, mert már több mint 5 éve megtaláltam az életem célját. Ezért is hoztam létre a Tappancs varázs kutyamasszázst. A hivatásom, hogy segítséget nyújtsak a Kedvencednek ha baleset érte, ha korára való tekintettel már nehezebben mozog, ha valamilyen betegség miatt lebénult vagy fáj a lába. Az orvosi kezelés mellett és után segítem a gyorsabb felépülését.

Terápiás Kutyamasszázs® Flexiós mozgásgyakorlatok kutyáknak DogTaping® Gyógynövény terápia
Kezelési terület

Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye, Nyíreyháza

Telefonszám

30/205-705-1

Közösségi média

face: tappancsvarazs

Ebcsont Masszázs Odú

Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
Oldalak
Oldalak
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

Ez a tartalom nem másolható