dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Terapeutáink

Wau Shop & Wau Terápiás Kutyamasszázs Szalon

Szeretettel várom Budapest X.kerületében található kutyamasszázs szalonomban kutyusaitokat akiknek Terápiás Kutyamasszázs®-ra , műtét/baleset utáni rehabilitációra van szüksége és azokat a kutyusokat is akiknek csak prevenció jelleggel van szüksége a masszázsra de csak születésnapja alkalmából is. A munkakutyáknak/segítőkutyáknak külön személyre szabott kondíciókkal készülünk!

Terápiás Kutyamasszázs®
Kezelési terület

Budapest X.kerület

Hogyan

Csak stúdióban

Cím

1108 Szövőszék utca 16 .

Telefonszám

06202923198

E-mail

[email protected]

Közösségi média

https://m.facebook.com/100055222302980/

Ebcsont Masszázs Odú

Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
Oldalak
Oldalak
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

Ez a tartalom nem másolható