dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Terapeutáink

Zsu-kutyaterápia

Jeszenszky Zsuzsanna vagyok, 2015 júniusában végeztem el a Terápiás Kutyamasszázs® képzést. Azóta nagyon sok mozgásszervi problémával küzdő kutyuson segítettem. A képzést a saját kutyám miatt kezdtem el, mivel sántított. Hat kezelés után a sántítás elmúlt és a kutyám boldogan futott. A másik fontos szempont, hogy az egészséges kutyánk sportolás, versenyzés közben ne sérüljön le. Ezért is tanítom meg a gazdiknak a helyes bemelegítést Célom minél több kutyuson segíteni testileg és lelkileg egyaránt.

Terápiás Kutyamasszázs® Flexiós mozgásgyakorlatok kutyáknak DogDorn® Gyógynövény terápia Sportmasszázs - Bemelegítés és levezetés Akupresszúra Elektroterápia
Kezelési terület

Pest vármegye

Cím

2730 Albertirsa, Mikebudai u 69.

Telefonszám

703132491

E-mail

[email protected]

Weblap

http://www.zsu-kutyaterapia.hu

Ebcsont Masszázs Odú

Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
Oldalak
Oldalak
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

Ez a tartalom nem másolható