dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Képzéseink

Regisztráció a Terápiás Kutyamasszázs® képzésére

Karbantartás alatt. Kérjük gyere vissza később!


  Tanúsítvány

  Igénylem a központilag (Felnőttképző Adatszolgáltató Rendszer által) készített tanúsítványt


  Jelentkezési feltételek

  Megértettem, hogy a jelentkezésem csak a regisztrációs díj befizetése után válik véglegessé. Elfogadom, hogy a jelentkezés véglegesítésére befizetett regisztrációs díjat a szervezőknek a szerződéskötés után nem áll módjukban visszafizetni, a tanfolyamon való meg nem jelenéssel arról lemondok. (Lásd Lásd: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 14. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek - Bővebben az ÁSZF-ben olvasható.)


  Adatkezelés

  Önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy regisztrációs adataimat az Ebcsont Masszázs Odú (Napata-Ebcsont / Schmidt Henry) promóciós anyagok küldése céljából kezelje, hogy engem általánosan, vagy számomra személyre szabottan tájékoztasson a kiadványairól, képzéseiről, szolgáltatásairól, eseményeiről, híreiről. Tudomásul veszem, hogy adataimat a Napata-Ebcsont / Schmidt Henry a GDPR (EU 2016/679. sz. rendelete), valamint vonatkozó más hatályos jogszabályok alapján kezeli. Kijelentem, hogy önkéntes hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom emailben, az [email protected] e-mail címen, telefonon, a +36 30 9989004 elérhetőségen, vagy postai úton, a Napata-Ebcsont / Schmidt Henry, 2484 Gárdony, Meder u. 7. címre küldött lemondási kérelem útján.


  A képző fenntartja a jogot a gyakorlati képzések helyszínének megváltoztatására


  Hozzájárulok, hogy Képző adataimat továbbítsa a Felnőttképzési Adatszolgáltató Rendszer (FAR) felé


  Hozzájárulás


  Nyilatkozat


  Ebcsont Masszázs Odú

  Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
  Oldalak
  Oldalak
  Hírlevél
  Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
  Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

  A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
  További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

  Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

  Ez a tartalom nem másolható