dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Képzéseink

2024 szeptember 2 – november 17-ig

Terápiás Kutyamasszázs® képzés

Terápiás Kutyamasszázs® képzés célja olyan tudásanyag elsajátítása mind elméletben, mind pedig gyakorlatban, melynek segítségével bármilyen fajta kutyán teljes testet átfogó masszást tud végrehajtani a képzett Terápiás kutyamasszőr.

Megtanulhat minden olyan masszázs alapfogást, speciális technikát, alkalmazható módszereket, melyek elsősorban sérült, idős, illetve fizikai problémákkal küzdő kutyák rehabilitációjában való segédkezését szolgálják állatorvosi felügyelet mellett. Bármikor alkalmazható a terápia a kutyák testi-lelki harmóniájának helyreállítására és sport, vagy “Wellness” célokra is.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/002572

Az Ebcsont Masszázs Odú által kidolgozott Terápiás kutyamasszázs® a fizioterápiának a mechanoterápia része, azaz masszázs-kezelés és trakciós kezelés.
A Terápiás kutyamasszázs® az állat-fizioterápiás módszerek mechanoterápiás (5/c és 5/d) csoportjába tartozik. Végzett hallgatónk nyaranta továbbképzéseken, workshopokon, gyakorló napokon vehetnek részt. Továbbképzéseink alkalmával a hidroterápia kivételével a teljes kutya-fizioterápia módszerei megtanulhatók. Végzett, praktizáló Terápiás kutyamasszőreink felkerülnek weboldalunkon a Terápiás kutyamasszőrök adatbázisába.

A képzés menetrendje:

Elmélet (Távoktatás): A lenti táblázatban megadott tematika szerint kerülnek fel az adott tananyagok a tanulói felületre, ahol a tanulók a tanfolyam során mindig megtalálják az aktuális és az addig feltöltött tananyagot is.

Gyakorlati oktatás: A képzés gyakorlati részén, mely 2 x 3 nap (péntektől vasárnapig), mindenkinek személyesen kötelező megjelenni. A gyakorlati képzésekre pénteken 10-18-ig, szombaton 9-18-ig, vasárnap 9-14 óráig kerül sor. A gyakorlati képzések ideje fix, ettől nem térünk el. A gyakorlati oktatások 2484 Gárdonyban kerülnek megrendezésre. (A helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk.) A gyakorlati napokra szállást külön térítés ellenében, kedvezményesen tudunk biztosítani.

Konzultáció: A tananyaggal kapcsolatban konzultációs lehetőséget biztosítunk.

Vizsga: Az elméleti vizsga online történik, a gyakorlati vizsga plusz egy személyes nap. Az elméleti vizsga kedd vagy szerdai napokon online kerül megrendezésre, mely időpont szabadon választható. A gyakorlati vizsga személyesen történik a megadott időpontokban, választható napon.

Jelentkezem

 • A hallgatók részletesen betekintést kapnak a kutya anatómiájába és biológiai működésébe.
 • Megismerkednek azon ortopédiai, traumatológiai és neurológiai betegségekkel, amelyeknél hatásosan alkalmazhatók a gyógyulási folyamat     lerövidítésében és minőségének javításában a Terápiás kutyamasszázs által alkalmazott módszerek.
 • Megismerkednek azokkal a speciális betegségekkel, amelyeket a masszázzsal orvosolni lehet, vagyis ahol hatékonyan alkalmazható a prevencióban. Ezek ismeretében képessé válik a terapeuta egészségügyi tanácsokat adni, betegségek kezelésében részt venni a kutyagyógyászatban.
 • Megismerkednek a masszázsok gyakorlatával, illetve elméleti hátterével.
 • Képes lesz a javallatokat és ellenjavallatokat felismerni, helyesen mérlegelni és megfelelően eljárni a problémás eseteknél.
 • Megtanulja az etológia helyes alkalmazását a kutyamasszázsban.

A képzés időpontja

A képzésre a regisztráció folyamatos a kezdésig, amennyiben van még szabad hely. A távoktatási felületen az oktatási anyag már a regisztráció után is elérhető, így a tanulás hamarabb is elkezdhető. Gyakorlati képzésre csak az a résztvevő jöhet, aki az elméleti tananyagot teljes egészében elsajátította.

A képzés részvételi díja és fizetési feltételek

Az összeg tartalmazza az oktatás díját, a jegyzetek árát, az online felülethez való hozzáférést és korlátlan használatát, a vizsgadíjat és a Magyar Állatorvosi Kamara álláspontjának megfelelő végzettséget adó Tanúsítvány díját. Egyéb költség nincs. Fontos: számlát kizárólag a képzésen résztvevő magánszemély nevére áll módunkban kiállítani!

Személyes készpénzes befizetésre kizárólag telephelyünkön, 2484 Gárdony, Meder u. 7. szám alatt van lehetőség előre egyeztetett időpontban.
Amennyiben a személyes készpénzes befizetést választod, úgy 10.000,- Ft kedvezményben részesülsz, így a képzés neked 240.000,- Ft.

Ez nem kötelező, ha jobban szeretnél ingázni, részünkről nem probléma. Elhelyezés 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban. A helyszínen felszerelt konyha található, de ebéd lehetőséget is tudunk biztosítani. A szállás a gyakorlati képzés 4 éjszakájára (2 x péntek-szombat éjszaka) 30.000,- Ft/fő. A szállás díja tartalmazza az idegenforgalmi adót, de nem tartalmazza az étkezést. Kísérő is hozható, akivel közös szobában tudunk elhelyezni, így a szoba csak a tiétek 60.000,- Ft-ért 4 éjszakára. Ha egyedül lennél a szobában (vagy a kutyáddal), akkor is 2 fő részére kell foglalnod. A szálláshely korlátozott, ezért gyorsan kell döntened. Más szálláslehetőség is adott, de erről magadnak kell gondoskodnod.

 

Jelentkezem

Kinek ajánlott a Terápiás Kutyamasszázs® képzés?

 • Ajánlott mindazoknak, akik elhivatottságot éreznek a masszázs és az állatok iránt.
 • Kiemelten ajánlott azoknak, akik állatorvos mellett dolgoznak és részt szeretnének venni bizonyos betegségek utáni rehabilitációban.
 • Olyan gazdiknak, akik kutyás sportot űznek és részletesebb, átfogóbb tudásra vágynak, mint amit a gazdis tanfolyam nyújt.
 • Kiállítóknak, tenyésztőknek, panziót üzemeltetőknek, rendszeresen több kutyával foglalkozóknak, kutyakozmetikusoknak kiegészítő szakmának.
 • Vagy csak egyszerűen azoknak, akik szeretik kényeztetni a kutyájukat és mindezt szakszerű tudással szeretnék tenni.

Fontos! Csak akkor való neked ez a képzési forma, ha képes vagy otthon, egyedül is tanulni!

Csak akkor jelentkezz, ha rendelkezel az online tanuláshoz szükséges technikai feltételekkel és személyes hozzáértéssel. A hozzá nem értésből, figyelmetlenségből eredő vagy a felhasználónál keletkezett technikai problémákkal kapcsolatos reklamációkkal nem tudunk foglalkozni!

A Terápiás Kutyamasszázs® tanfolyamon való részvétel feltétele az érettségi bizonyítvány vagy szakirányú végzettség (masszőr, kutyakozmetikus, állatorvosi asszisztens), valamint egészségügyi alkalmasság (erről igazolást nem kérünk!). Egyéb előzetes végzettség nem szükséges.
A vizsga feltétele a tanfolyam részvételi díjának 100%-os kiegyenlítése és a tanfolyamon való részvétel.

Az Ebcsont Masszázs Odú Magyarország első és egyetlen nemzetközi minősítéssel rendelkező kisállat fizioterápiás oktató intézménye. 

Az Ebcsont Masszázs Odú az “International Association of Animal Massage & Bodywork/Association of Canine Water Therapy (IAAMB/ACWT)” minősített oktató és továbbképző intézménye.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/002572

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel
Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. 

Az Ebcsont Masszázs Odú és Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, az ebcsontodu.hu és ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!

A Terápiás Kutyamasszázs® az Ebcsont Masszázs Odú egyedi védjegye, a képzést elvégző terapeuták ezáltal egy egységes szakmai koncepció alapján használják a Terápiás Kutyamasszőr megnevezést.

FIGYELEM!
A Terápiás Kutyamasszázs® védjegyoltalom alatt áll.
Az elnevezés használata kizárólag a képzésen való részvétellel, sikeres vizsgával és a védjegyjogosulttal kötött licensz szerződéssel lehetséges! A védjegy jogtulajdonosa fenntartja a jogot, hogy szakmai szempontokat mérlegelve elutasítsa a képzésen való részvételt.

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel
Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. 

Az Ebcsont Masszázs Odú és Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, az ebcsontodu.hu és ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!

Jelentkezz még ma!
Rengeteg kutyus várja a segítségedet.

Az Ebcsont Campus a legmegbízhatóbb forrás, ha kutyamasszázs és fizioterápia oktatásáról van szó. Nemcsak szakértő tanáraink és gyakorlatorientált tananyagaink révén, de az általunk kínált nemzetközi minősítéssel is biztosítjuk, hogy képzéseink világszínvonalúak és elismertek legyenek.

0 +
Éve Oktatjuk
0 %+
Gyakorlat
0 +
Végzett Hallgató

Jelentkezem

HÍVJ MINKET BIZALOMMAL!

+36 30 9989004

Ebcsont Masszázs Odú

Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
Oldalak
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

Ez a tartalom nem másolható