Barion Pixel

Regisztráció

Terápiás Kutyamasszázs® képzés
2020-06-25
Marton Zsófia – Dr. Szilágyi Máté: Gyógynövények kutyáknak
2021-08-27
Show all

Kiss Anna – Dr. Mező Tibor: Kutyaelsősegély

3 500 Ft


Szállítási idő: 2-3 munkanap

Elfogyott

Kategória: .
Leírás

A Kutyaelsősegély könyv 3., bővített kiadása immár 300! oldalon segíti a kutyagazdikat rengeteg hasznos információval, képpel és (QR kóddal megtekinthető) videóval. A könyvben található kiegészítő füzetben pedig azok a kérdések kerültek megválaszolásra, amelyek az elmúlt 6 év kutyaelsősegély tanfolyamain a résztvevők részéről még felmerült.

Miért hasznos egy elsősegélynyújtó kalauz?

Az elsősegély nemcsak az emberek, a kutyák életében is fontos. Sokat számít, ha tudod, hogyan tudsz kedvenceden segíteni, ha baleset éri, amíg eljuttok az állatorvoshoz és megkapja a szakszerű ellátást.

Az elsősegély természetesen nem arról szól, hogy neked, a gazdinak kell otthon diagnózist felállítani és ellátni a kutyádat, ahelyett, hogy elvinnéd az orvoshoz.
Az elsősegély alkalmazásával: 

  • a fájdalom enyhíthető,
  • a további egészségkárosodás megelőzhető,
  • a gyógyulás elősegíthető,
  • és sok esetben életmentő lehet, ha tudod, hogy abban az adott vészhelyzetben mi a teendő.

A Kutyaelsősegély könyv rendszerezett, felhasználóbarát formában, lépésről-lépésre leírt, dr. Mező Tiborral alaposan átbeszélt és általa lektorált információkkal segít neked abban, hogyan kell ellátni négylábú barátodat abban az esetben, ha balesetet szenved. Mindenki által megtanulható ismereteket és technikákat mutat be ez az elsősegélynyújtó kalauz, amely 3., bővített kiadásként immár 300 oldalon rengeteg plusz hasznos információt is tartalmaz. A könyvhöz tartozik egy kiegészítő füzet, amelyben azok a kérdések kerültek megválaszolásra, amelyek az elmúlt 2 év kutyaelsősegély tanfolyamain a résztvevők által még felmerültek. A benne található (280. oldalon lévő) QR kód segítségével pedig az egyedülálló újraélesztés videó is megtekinthető.

Természetesen a könyvben leírt alap elsősegély-készségek ismerete egyetlen esetben sem helyettesíti a haladéktalan állatorvosi ellátást. 


A könyv célja, hogy könnyen érthető módon mutassa be, és foglalja össze azokat a lépéseket, amiket meg kell tenni abban az esetben, ha kedvencedet baleset éri, amíg orvoshoz juttok. Ezenkívül azt is leírja, milyen óvintézkedések szükségesek a balesetek megelőzése érdekében, és az adott helyzetben milyen tünetekről ismerhető fel egy-egy haladéktalanul megoldásra váró probléma.

Kiknek ajánlott a könyv?

  • Gyakorló kutyagazdiknak, akik már tudják, hogy örökmozgó társukkal a legnagyobb odafigyelés és gondoskodás ellenére is egy szempillantás alatt megtörténhet a baj.
  • Leendő kutyagazdiknak, akik szeretnének jól felkészültek lenni, mire kedvencük megérkezik, főképp, miután az elsősegélyen túl számos, kutyatartással kapcsolatos információt is olvashatnak.
  • Kutyagazdik ismerőseinek, akik szeretnék egy igazán hasznos ajándékkal meglepni azokat, akik mindent megtennének kedvencükért, hogy hosszú, boldog, egészséges életük legyen.

 

Verified by MonsterInsights