Regisztráció

Teszt
2020-11-09
Show all

Terápiás Kutyamasszázs® képzés

150 000 Ft


Regisztráció a Terápiás Kutyamasszázs® képzés blended (kevert) képzésére

Ez az oktatási forma nagy hatékonysággal kombinálja a távoktatásos képzést a tantermi oktatással. A tananyag elméleti része a kiadott jegyzetek, tankönyv, kép és hanganyagok, segítségével egyénileg, saját időbeosztás szerint távoktatásban kerül elsajátításra. Személyes jelenlét a gyakorlati oktatáshoz szükséges.
A kontakt napokon a gyakorlati oktatás történik, azokon a részvétel kötelező. Az elméleti anyagot egy erre a célra kialakított online tanulói felületen biztosítjuk.

A távoktatás rugalmas képzési forma, bárhonnan hozzáférhetsz az elektronikusan biztosított tananyagokhoz asztali monitoron, mobiltelefonon vagy tableten is.. A tanulás intenzitása személyre szabható, hétvégén vagy akár hétköznap, nappal vagy éjszaka is tanulhatsz, ahogy időd engedi. Amennyiben később csatlakozol, egyszerre több tananyaghoz kapsz hozzáférési lehetőséget.

Fontos! Csak akkor való neked ez a képzési forma, ha képes vagy otthon, egyedül is tanulni! 
Ha rendelkezel az online tanuláshoz szükséges technikai feltételekkel és személyes hozzáértéssel.

Mi történik regisztráció után?

Miután kitöltötted az adatokat, egy visszaigazolásban tájékoztatást kapsz a tandíj befizetési lehetőségekről.

Amennyiben a kedvezményes készpénzes befizetést választod, telefonon egyeztetjük az időpontot. Miután beérkezett a tandíj összege, postai úton elküldjük neked a tananyagot, valamint e-mailben az oktatási felületre való belépési adatokat.

Ha másik címre kéred a tananyagot, mint a regisztrációban megadott cím, azt kérjük, hogy a következő oldalon lévő megjegyzés rovatban jelezd.
 Ft
Kategória: .