Barion Pixel

Hírek

Hírek az Ebcsont Masszázs Odú életéből


A jelenlegi tanulási kultúrához és a megváltozott életmódi körülményekhez alkalmazkodva felépítettünk egy új képzést, a Blended learning -et (kevert oktatást). Részleteket erről a képzésről a Terápiás Kutyamasszázs® képzés oldalon olvashatsz.


A DogTaping® és a Terápiás Kutyamasszázs® az Ebcsont Masszázs Odú egyedi védjegye, a képzéseket elvégző terapeuták ezáltal egy egységes szakmai koncepció alapján használják a megnevezéseket. Az elnevezés használata kizárólag a képzésen való részvétellel, sikeres vizsgával és a védjegyjogosulttal kötött licensz szerződéssel lehetséges!


Nagy megtiszteltetés ért, mert csatlakozott oktatói csapatunkhoz a Patadoki néven közismert dr. Németh Vendel József. Mostantól az Ebcsont Masszázs Odú Terápiás kutyamasszőr képzésének oktatói csapatát erősíti. Szeretettel köszöntjük.


Az Ebcsont Masszázs Odú új helyre költözött. Köszönjük az Alpha-Vetnek, hogy budapesti központjuk lehet oktatásaink helyszíne. Itt várjuk régi és új diákjainkat Budapesten, a XIX. ker. Hofherr Albert u. 38-42. szám alatt.


Ismét bővült csapatunk egy oktatóval. Mostantól az Ebcsont Masszázs Odú Terápiás kutyamasszőr képzésének oktatói csapatának dr.Szilágyi Máté is tagja. Szeretettel köszöntjük.


Bővült az Ebcsont Masszázs Odú Terápiás kutyamasszőr képzésének oktatói csapata dr.Paál Csaba, a Vel-Vet állategészségügyi centrum vezetőjének személyével. Szeretettel köszöntjük.


Az Ebcsont Masszázs Odú az „International Association of Animal Massage & Bodywork/Association of Canine Water Therapy (IAAMB/ACWT)” minősített oktató és továbbképző intézménye lett. Így az Ebcsont Masszázs Odú Magyarország első és egyetlen nemzetközileg akkreditált kisállat fizioterápiás oktató intézménye.
További részletek a Minősítések menüpontban olvashatók.


A MÁOK elnöksége 2016. február 3-i ülésén önálló, más szervezetektől független szakmai állásfoglalást adott ki az állat-fizioterápiás tevékenységről. Ebben pontosan szerepel, milyen szakmai követelményeknek kell megfelelnie az ilyen tevékenységet végző személynek, szervezetnek. Az Ebcsont Masszázs Odú Terápiás kutyamasszőr képzésén megszerezhető kompetenciák megfelelnek ezen szakmai követelményeknek. Azonban a 2016 áprilisától induló tanfolyamok kibővített elméleti tananyagot is tartalmaznak és a végzést igazoló tanúsítvány is komolyabb elismerést nyújt az állatorvosi szakmában. Éppen ezért tanfolyamunk díja is változni fog.
A szakmai állásfoglalás ide kattintva olvasható


Felkerültek honlapunkra a 2016-os képzések. Sokak kérésének eleget téve újdonságként most lehetőség van hétközben is elvégezni a tanfolyamot. Sőt! Most előjelentkezési akció is van december 20-ig. Részleteket, dátumokat az Oktatás menüpontban olvashat.


Megújult honlapunk!
Haladni kell a korral. Ma már a legtöbben mobil eszközökkel interneteznek, így miattuk és a Google miatt is 2015 szeptemberétől megújult honlappal várjuk látogatóinkat, mely maximálisan mobilbarát. De nem csak ez volt a fő szempont. Kinőttük a kedves rajzos, cukis oldalt és egy komolyabb külsőt kaptunk. Ezen kívül megújult tartalommal, képekkel, galériával, kibővített menüvel, extra funkciókkal (pl. jelentkezési űrlap), a végzett hallgatóink elérhetőségével is bővült oldalunk. Reméljük, ez az oldal is annyira elnyeri tetszéseteket, mint a korábbi. Várunk mindenféle hozzászólást szeretettel. Köszönjük


Tanfolyam a tanfolyamban!
2015-ben új modul került bele a Terápiás kutyamasszőr képzésünkbe. Ez a népszerű kutyaelsősegély tanfolyam, melyet annak megalkotója, Kis Anna tart a résztvevőknek. Ez egy intenzív képzés, mely elméleti és gyakorlati részeket is tartalmaz. Erről külön oklevelet is kapnak a résztvevők. A tanfolyamon szó lesz a kötözésekről, mesterséges lélegeztetésről, újraélesztésről és arról is, mi a teendő fuldoklás, mérgezés esetén.


2015-ben új struktúrában történik a terápiás kutyamasszőr képzés. Egy hétvégével, azaz 12 órával bővül a tanfolyam, így nem 5, hanem 6 hétvégén át tart. Több gyakorlás, több elmélet.


2014 november 15-én gazdis képzést tartunk Székesfehérváron a Relax kutyamasszázs együttműködésével. Bízunk benne, hogy sikeres lesz a tanfolyam és rendszeresen tarthatunk gazdis képzéseket Székesfehérváron és környékén mindenki megelégedésére. A novemberi képzésről részletek a Gazdiknak menüpont alatt olvashatók.


Népszerűek lettünk!
A TV2 ÁllatoZoo című műsorában ismét találkozhattok az Ebcsont Masszázs Odúval és Schmidt Henryvel.
Megmasszírozza Czippán Anett Jack Russel kutyusát és közben beszélgetünk a terápiáról, az oktatásról.
Akit érdekel és tudja, az nézze. Remélem, izgalmas lesz.


Ismét képernyőn!
2014 október 13-án, hétfőn délelőtt 10 óra 40 perckor a Fem3 TV csatorna Fem3Café című műsorában találkozhattok az Ebcsont Masszázs Odúval és Schmidt Henryvel. Szó lesz a masszázs fontosságáról és megmasszírozzuk Bíró Ica kutyusát is. Akit érdekel és tudja, az nézze. Remélem, izgalmas lesz.


2014 októberében gazdis képzést tartunk a VOKE Vasutasok Széchenyi István Művelődési Házában. Bízunk benne, hogy sikeres lesz a tanfolyam és rendszeresen tarthatunk gazdis képzéseket mindenki megelégedésére. Az októberi képzésről részletek a Gazdiknak menüpont alatt olvashatók.


2014 őszi tanfolyamok az Ebcsont Masszázs Odúban
Szeptember 13-án indul a gazdis kutyamasszázs tanfolyamunk, október 4-én pedig a terápiás kutyamasszőr képzésünk.
A gazdis képzés azoknak ajánlott, akik otthon szeretnének minden segítséget megadni idős vagy sérült kutyájuknak. A terápiás kutyamasszőr képzés mindazoknak, akik elhivatottságot éreznek a masszázs és a kutyák iránt vagy kiegészítő szakmát szeretnének.


Szuper programokkal érkezett a nyár!
Elindult nyári rendezvény sorozatunk szuper környezetben, speciális oktatókkal, foglalkozásokkal és sok ajándékkal. HAPPY SUNDAY! Szeretettel várjuk a négylábúak szerelmeseit egy fergeteges kutyás bulira!


Felkértek egy alig fél éves kiscsikó kezelésére. Szegénynek egy ugrás következtében megsérült a csípője és térde, ráadásul egy másik ló is megrúgta. Jobb hátsó lábára szinte rá sem áll, így a feladat igen nagy kihívás.


Új menüpont jött létre sikertörténetek névvel. Ezen az oldalon olyan sikertörténeteket olvashatsz, ahol a kutyus felépülése nem jöhetett volna létre a terápiás kutyamasszázs segítsége nélkül. A menü még feltöltés alatt van, de igyekszem minél hamarabb sok-sok történetet megosztani veletek.


Egy igazán kihívást jelentő feladattal találkoztam.
Szerintem sokan hallottatok már Mayáról, a magyar vizsláról, aki sajnos egyik napról a másikra lebénult a két hátsó lábára. Röntgen, MR és egyéb vizsgálatok alapján semmi nem indokolja ezt az állapotot, így nagy az esély, hogy újra lábra áll. Én mindenesetre dolgozom rajta, hogy ez mihamarabb megtörténjen. Drukkoljatok nekünk!


Sziasztok!
Elkészült új honlapunk. Böngésszétek, olvassátok, ha úgy érzitek, akkor véleményezzétek, szívesen fogadjuk. Reméljük minden információt megtalálsz, amit tudni szeretnél a terápiás kutyamasszázsról. Ha mégis hiányérzeted lenne, akkor írd meg nekünk e-mailben.
Köszönjük. Ebcsont masszázs odú


Verified by MonsterInsights