dctloader
0%
Navigáció
Edit Template

Képzéseink

Nemzetközileg akkreditált képzések

Oktatás

Az Ebcsont Masszázs Odú Magyarország első és egyetlen nemzetközi minősítéssel rendelkező kisállat fizioterápiás oktató intézménye. 

Az Ebcsont Campus egy komplex platformja az általunk nyújtott képzéseknek. A Blended learning, vagyis kevert oktatási forma nagy hatékonysággal kombinálja a távoktatásos képzést a tantermi oktatással. Itt a tanulás intenzitása személyre szabható az eOktatóteremben. A tananyag elméleti része a kiadott jegyzetek, tankönyv, kép és hanganyagok segítségével egyénileg, saját időbeosztás szerint távoktatásban kerül elsajátításra. A kontakt napokon a gyakorlati oktatás történik, azokon a részvétel kötelező. Az Ebcsont Campusról itt olvashatsz bővebben.
Ha valamelyik képzés felkeltette érdeklődésed, kattints rá és máris az Ebcsont Campus oldalán olvashatsz róla részletesen, megismerheted a képzés felépítését, árát és a következő időpontokat is. Ha tetszik, akár jelentkezhetsz is azonnal a kiválasztott képzésre.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/002572

Terápiás Kutyamasszázs® képzés
250 000 Ft
Elméleti és gyakorlati tudásanyag, melynek segítségével bármilyen fajta kutyán teljes testet átfogó masszást tud végrehajtani a képzett Terápiás kutyamasszőr. Megtanulhat minden olyan masszázs alapfogást, speciális technikát, alkalmazható módszereket, melyek elsősorban sérült, idős, illetve fizikai problémákkal küzdő kutyák rehabilitációjában való segédkezését szolgálják állatorvosi felügyelet mellett. Bármikor alkalmazható a terápia a kutyák testi-lelki harmóniájának helyreállítására és sport, vagy „Wellness” célokra is.
Magántanulói lehetőségek
Képzéstől függő ár
Minden képzésünk esetében lehetőséget biztosítunk magántanulói státuszra is. Elsősorban ez a Terápiás Kutyamasszázs® képzésre vonatkozik, hiszen minden képzésünk erre épül rá. Így magántanulóként megtanulható nálunk a kutyákon alkalmazható kinezio tape – DogTaping® – technika, a flexiós mozgásgyakorlatok, gyógytorna, A Dorn terápia kutyáknak – DogDorn® – technika vagy a gyógynövények alkalmazása is.
Ismeretterjesztő alap tananyagok - Továbbképzési lehetőségek
Akár előfizetéssel is

Az Ebcsont Campuson elérhetőek ingyenes, ismeretterjesztő anyagok elsősorban a kutyák mozgásával, mozgásszerveivel, azok betegségeivel, valamint vislekedésével kapcsolatban.

Elérhetőek továbbá kizárólag a nálunk végzett Terápiás kutyamasszőrök számára olyan tananyagok, melyek a továbbképzéseket hivatottak szolgálni.

DogTaping® képzés
Képzéstől függő ár

A módszer célja, hogy megkönnyítse a test természetes gyógyulási folyamatait, és lehetővé tegye az izmok és ízületek támogatását anélkül, hogy korlátozná azokat a mozgásban. Napjainkban sikeresen használják különböző ortopédiai, neuromuscularis és neurológiai kórképekben is.

Képzési Kínálatunk

Nagy
tanfolyam

DogTaping® képzés
A képzésen nagy hangsúlyt fektetünk a problémamegoldó gondolkodásra. Fontos célkitűzésünk, hogy a képzésen résztvevők megtanulják a kinesio tape technikát önállóan a lehető legnagyobb eredményességgel alkalmazni.

Részletek 

Minikurzus

Kutyamasszázs gazdiknak
A képzés elsődleges célja, hogy saját kutyánknak tudjunk megfelelő lazító vagy frissítő masszázst adni. Ezzel segíthetünk kutyánknak kisebb sérülésekből való rehabilitációban vagy az életkori sajátságokból fakadó problémák könnyítésében.

Részletek 

Ingyenes

Mozgásszervi alapismeretek
Ez a képzés a kutyák mozgásszervi rendszereinek alapvető ismereteit mutatja be. Emellett gyakorlati tanácsokat mutatunk a megelőzésről, diagnosztizálásról és kezelésről.

Részletek 

továbbképzés

Felxiós mozgásgyakorlatok kutyáknak

A Terápiás kutyamasszázs® oktatási anyagára ráépülve, azt kiegészítve került kidolgozásra a képzés oktatási anyaga, melyet szakmailag megalapozott és a gyakorlatban rendkívüli hatékonysággal működő ötvözött masszázstechnikai és mozgásrehabilitációs szemlélettel tettünk egyedivé.

Részletek 

továbbképzés

DogDorn® képzés
A Dorn terápia lehetőséget kínál majdnem az összes ízület kímélő módon történő visszaállítására az eredeti egészséges, semleges állapotába. A test és a lélek egyensúlyára épülő gyengéd, de mégis hatékony terápia.

Részletek 

továbbképzés

Gyógynövény párnás masszázs
Alapvetető gyógynövényismeretek felhasználásával megtanulunk speciális párnácskákat készíteni a masszázshoz. Ez a technika a gyógynövények gyógyhatásait és a masszázs jótékony hatásait ötvözi, elősegítve az ízületek, izmok és szövetek gyógyulását és regenerációját.

Részletek 

Felkeltettük az érdeklődésed?

Irány az Ebcsont Campus!

Jelentkezz még ma!
Rengeteg kutyus várja a segítségedet.

Az Ebcsont Campus a legmegbízhatóbb forrás, ha kutyamasszázs és fizioterápia oktatásáról van szó. Nemcsak szakértő tanáraink és gyakorlatorientált tananyagaink révén, de az általunk kínált nemzetközi minősítéssel is biztosítjuk, hogy képzéseink világszínvonalúak és elismertek legyenek.

0 +
Éve Oktatjuk
0 %+
Gyakorlat
0 +
Végzett Hallgató

Jelentkezem

HÍVJ MINKET BIZALOMMAL!

+36 30 9989004

Ebcsont Masszázs Odú

Alternatív gyógymódokkal segítjük a kutyák mozgásszervi megbetegedéseit. Mindent megteszünk a mozgás teljes szabadsága érdekében.
Oldalak
Oldalak
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben képzéseinkről, szolgáltatásainkról.
Sikeresen Feliratkoztál! Valami hiba történt... Kérlek próbáld újra!

A kisállatokon, elsősorban kutyákon végzett rehabilitációs és megelőző jellegű masszázst ezzel az ötvözött masszázstechnikai szemlélettel Magyarországon kizárólag és egyedüliként az Ebcsont Masszázs Odú végzi és oktatja. Az Ebcsont Masszázs Odú és az Ebcsont Campus nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.ebcsontodu.hu és az ebcsont-campus.hu weblapon szereplő tartalmakat, a tanfolyamok szakmai tartalmát részben vagy egészben másolni, annak részét vagy egészét oktatási célra felhasználni, vagy egyéb céllal reprodukálni szigorúan tilos, jogi eljárást von maga után!
További részletek a Felhasználási feltételekben olvashatók!

Copyright © 2024 Ebcsont Masszázs Odú/ Schmidt Henry. Minden jog fenntartva.

Ez a tartalom nem másolható