Barion Pixel

Jelentkezés menete

A jelentkezés menete a képzésekre

Köszönjük, hogy felkerested honlapunkat és érdeklődsz képzéseink iránt. Ha ezen az oldalon jársz, akkor már eldöntötted, hogy belevágsz ebbe a nagy kalandba és Te is a Terápiás kutyamasszőrök táborát igyekszel gyarapítani. Üdvözöljük ezt.

Jelentkezésed menete a következőképpen zajlik:

• Valószínűleg előzetesen weboldalunkon vagy telefonon már érdeklődtél a részletekről. Már csak a véglegesítés van hátra.
• Töltsd ki a Regisztráció menüpontban található űrlapot vagy az adott Képzésnél elhelyezett „Jelentkezem a képzésre!” gombra kattintással jelentkezhetsz az általad kiválasztott Képzésre. A Jelentkezési lap kitöltésekor ki kell választanod a meghirdetett képzési időpontok közül azt, amelyen részt kívánsz venni és meg kell adnod az adataidat. A „Jelentkezem a képzésre!” gombra kattintással küldheted el a jelentkezésed. A jelentkezés elküldésével elfogadod az ÁSZF és a Weboldalról elérhető Adatkezelési tájékoztató valamennyi rendelkezését. A „Jelentkezem a képzésre!” gomb megnyomása fizetési kötelezettséget keletkeztet. A kapott regisztrációt mi egy előjelentkezésnek minősítjük és a tanfolyami nyilvántartási rendszerünkben regisztráljuk és visszaigazoljuk jelentkezésed, valamint elküldjük a díjbekérőt.
• A befizetés történhet személyesen készpénzben, azonnal online bankkártyával vagy banki átutalással.
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013
• Egyéni jelentkezők részére némely képzés esetében, külön kérésre kamatmentes részletfizetési lehetőséget is kínálunk, ezért ne felejtsen el erről nyilatkozni.
• A részlet befizetése regisztrációs díjnak, Foglalónak minősül a tanfolyami részvételre. A Foglalóval kapcsolatos megállapodásra a jogszabály nem ír elő írásbeli alakot, ezért Foglalót a szerződéskötéskor szóban is vagy ráutaló magatartással is ki lehet kötni. A regisztrációs díj befizetése ráutaló magatartásnak minősül.
• A Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet értelmében a fogyasztót elállási és felmondási jog illeti meg. Azonban a megrendelt termék nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalomnak minősül, melynek megrendelése esetén a vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát. A sikeres díjbefizetést követően visszatérítésre semmilyen körülmények között nincsen mód. Erről bővebb információ az ÁSZF-ben olvasható.
• A regisztrációs díj (Foglaló) mértéke tanfolyamonként eltérő, arról részletes tájékoztató az adott tanfolyam leírásánál szerepel.
• A jelentkezést csak akkor tudjuk véglegesíteni, ha a regisztrációs díj (első részlet – Foglaló) befizetése megtörtént. A tanfolyami díj második részletét a képzés első napján készpénzben kell befizetni. Csak az a jelentkező vehet részt a képzésen és a vizsgán, aki a részletfizetési kötelezettségének eleget téve, a képzés első napjáig a részvételi díjat törlesztette! A részvételi díj megfizetésének időpontja az az időpont, amikor a részvételi díj összege bankszámlánkra megérkezik.
• A jelentkezés véglegesítésekor tájékoztatunk a tanfolyam kezdésének részleteiről, elküldjük a távoktatási felülethez való hozzáférési információkat.
• Amennyiben befizetted a regisztrációs díjat (Foglaló) és mégsem tudsz részt venni a tanfolyamon, úgy lehetőséged van az egy éven belül induló azonos tanfolyamon való részvételre. Amennyiben ezt nem veszed igénybe, úgy a Foglalót a Ptk. vonatkozó jogszabályai értelmében elveszíted.

Most már csak egy teendő van hátra: a jelentkezési űrlap kitöltése. Várjuk a jelentkezésed.

A Jelentkezés menetéről és az Általános szerződési feltételekről részletesen a Felhasználási feltételek-ÁSZF oldalon olvashatsz.

A feliratkozás során megadott adatok kezeléséről az Adatkezelési tájékoztató rendelkezik.

Módosítva 2020. 06. 05.-én

Verified by MonsterInsights